• Maak kennis met Lynn van den Heuvel
  • Maak kennis met Lynn van den Heuvel
  • Maak kennis met Lynn van den Heuvel
Altijd up-to-date
23-07-2024

We hebben weer leuk nieuws: sinds een tijdje is Lynn van den Heuvel bij ons aan de slag! Ze werkt aan een breed pakket van taken, waaronder de administraties van klanten, marketing én klantcontact. Op dinsdag, woensdag en vrijdag kun je haar op ons kantoor tegenkomen. In deze blog stellen we haar graag aan je voor!

 

Lynn van den Heuvel: de nieuwste aanwinst van Team TvdW

Lynn van den Heuvel: de nieuwste aanwinst van Team TvdW

Lynn, wat ontzettend leuk dat je sinds een tijdje ons team bent komen versterken. Wil je jezelf eens voorstellen?

Dat wil ik zeker! Mijn naam is Lynn van den Heuvel en ik ben geboren in Waalwijk, op 11 augustus 1996. Eigenlijk heb ik vooral in Tilburg gewoond, maar woon ik nu sinds 3 jaar samen met mijn partner en onze twee dochters in het mooie Loon op Zand.

 

Wat deed je voordat je bij TvdW aan de slag ging? Wat voor studie of opleiding heb je gedaan?

Sinds mijn 16e heb ik eigenlijk altijd al in de detailhandel gewerkt. Dat is begonnen als een stage en bijbaantje, naar uiteindelijk manager van een heel team. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd tot manager retail.

 

Hoe kom je bij TvdW terecht gekomen?

Mijn zoektocht naar een baan is begonnen toen ik moeder werd en graag meer tijd wilde spenderen met mijn gezin. Ik wilde graag een carrièreswitch maken waardoor dat mogelijk zou zijn, maar kwam er al gauw achter dat het bij het solliciteren nog niet zo makkelijk ging zonder ervaring. Hierdoor heb ik op meerdere vacaturewebsites mijn cv openbaar gezet en werd ik benaderd door Twan.

 

Wat sprak je aan tijdens het sollicitatieproces?

Twan stelde mij de vraag waar ik precies naar op zoek was en meende een vacature te hebben die zou passen bij mijn wensen. Vervolgens werd ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met Marcel op het kantoor van TvdW. Het was een prettig gesprek over een veelzijdige functie en ik mocht erover nadenken of ik het zag zitten. Onderweg naar huis wist ik eigenlijk al: ik zie het wel zitten!

 

De visie die TvdW meedraagt zie je ook in de medewerkers op kantoor terug. Je hoort het niet meer vaak dat er nog persoonlijk contact is tussen zowel de klanten als bedrijven of personeel. In het gesprek met Marcel en de gesprekken met Twan aan de telefoon werd al snel duidelijk dat TvdW een bedrijf is dat de moeite neemt voor elkaar. Dat is precies wat ik zoek in een bedrijf. Daarom ben ik Twan en Marcel ook dankbaar dat ze mij – ondanks het feit dat ik geen ervaring heb op dit gebied – wel de kans willen geven dit te leren.

 

We haalden het net al even aan; je gaat met een hoop verschillende taken aan de slag. Waar kijk je het meeste naar uit om mee aan de slag te gaan?

Eigenlijk alle taken. Het is een nieuwe functie, met een hoop daten die helemaal nieuw zijn voor mij. Ik ben zelf iemand die graag nieuwe dingen leert en niet stil wil staan, dus dat komt perfect uit. Door deze nieuwe functie bevind ik mezelf weer op onbekend terrein, waarvan ik zeker ben dat ik er heel veel van ga leren en de afwisseling krijg die ik in een functie zoek.

 

Hoewel er veel taken in je pakket zitten, heb je gelukkig ook meer tijd gekregen om te spenderen met je gezin. Wat doe je verder graag in je vrije tijd?

We hebben sinds een paar maanden een hond van defensie overgenomen; zij is met pensioen gegaan. Daar wandel ik heel graag mee in de duinen. Naast wandelen probeer ik verder nog sportief te zijn door naar de sportschool te gaan of te gaan skeeleren. Het leukste wat er is om te doen is natuurlijk de leuke herinnering maken met mijn gezin, bijvoorbeeld door dagjes weg te gaan en familie te bezoeken.

 

Dankjewel voor je leuke antwoorden Lynn! We wensen je natuurlijk heel veel succes en werkplezier toe bij TvdW.

 

Wil je, naast Lynn van den Heuvel, meer weten over ons team? Neem dan een kijkje op onze Meet the Team-pagina!

©TvdW

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×